Turşu, münferit olarak tüketilebildiği gibi yaygın olarak yemeklerin yanında aperatif olarak tüketilen, çeşitli meyve ve sebzelerin “Salamura” adı verilen tuzlu ve asitli çözeltide belirli bir süre bekleyerek oluşan bir tür aperatif yiyecektir. Kullanıcının zevk ve talebine bağlı olarak hemen hemen her meyve ve sebzenin teknik olarak turşusu yapılabilirken, ürüne göre proseste değişiklikler gözlemlenebilir.
Sadece üretim hattıdır. Dolum hattı dahil değildir.
ÜRETİM HATTINA UYGUN OLAN GIDALAR
Salatalık, Domates, Lahana, Biber, Havuç, Çağla, Soğan, Zencefil, Fasulye, Bamya, Brokoli, Karnabahar, Patlıcan vb.
Genel olarak her türlü meyve ve sebzelerin turşusu yapılabilir. Spesifik olarak talep etmiş olduğunuz turşular için lütfen markamızla iletişime geçiniz.
ÜRETİM HATTINA UYGUN OLAN AMBALAJLAR
Cam Kavanoz, Teneke, Kova