Image

.

 


 

MyFRUMAK  

 


 

TALEPLER  

EV TİPİ AJVAR ÜRETİM HATTI

Közlenen biber ve/veya patlıcanların kabuğu alınarak mikserden geçirilip vakum altında pişirildiği üretim hattıdır. Ev tipi üretim hattında biber ve patlıcanlara közleme yöntemiyle ısıl işlem uygulanır. Ev Tipi, Ajvar Üretim Hattı’nın en yaygın kullanılan yöntemidir.

SEÇME AYIKLAMA KONVEYÖRÜ

ELEVATÖR

SAP ALMA MAKİNESİ

KÖZLEME TÜNELİ

ELEVATÖR

BİBER PATLATMA MAKİNESİ

SU KANALLI SEÇME AYIKLAMA KONVEYÖRÜ

ELEVATÖR

BİBER DEĞİRMENİ

TANK

VAKUM KAZANI

DOLUM TANKI

BUHAR KAZANI

SOĞUTMA KULESİ

  • SEÇME AYIKLAMA KONVEYÖRÜ

  • ELEVATÖR

  • SAP ALMA MAKİNESİ

  • KÖZLEME TÜNELİ

  • ELEVATÖR

  • BİBER PATLATMA MAKİNESİ

  • SU KANALLI SEÇME AYIKLAMA KONVEYÖRÜ

  • ELEVATÖR

  • BİBER DEĞİRMENİ

  • TANK

  • VAKUM KAZANI

  • DOLUM TANKI

  • BUHAR KAZANI

  • SOĞUTMA KULESİ

    Sadece üretim hattıdır. Dolum hattı dahil değildir.

    ÜRETİM HATTINA UYGUN OLAN GIDALAR

    Biber, Patlıcan, Domates, Soğan, Sarımsak

    biber-salcasi-uretim-tesisi-frumak biber-salcasi-uretim-tesisi-frumak biber-salcasi-uretim-tesisi-frumak                                                                    
                                                                             

    ÜRETİM HATTINA UYGUN OLAN AMBALAJLAR
    Cam Kavanoz

    biber-salcasi-uretim-tesisi-frumak  biber-salcasi-uretim-tesisi-frumak                                                                       
                                                                             

     

    Image

    Image

    Image

    Ferhatpaşa Mah. Seyitnizam Cad. 69. Sok.
    No:18/20 Ataşehir - İstanbul TÜRKİYE

    • +90 216 526 26 51
    • +90 216 526 26 53

    info@frumak.com.tr