Berrak meyve suyu üreticilerinin, üretecekleri berrak kıvamlı meyve suyu için kullanılan alternatiflerden birisi Taze Meyveden Berrak Meyve Suyu üretmektedir. Bu üretim hattında, taze meyveler işlenmek üzere tesise giriş yapar. Yıkanır, ayıklanır ve belirli proseslerden geçerek meyvenin suyu alınır. Berrak kıvamın elde edilmesi için, elde edilen meyve suyu belirli filtrasyonlardan geçer ve dolum hattına gönderilir.
Taze meyveden meyve suyu üreticileri, bu hat üzerinde ek olarak meyve konsantresi üretimi yapabilir. Bu meyve konsantrelerini kendi meyve suyu üretiminde farklı bir yöntem olarak kullanabildiği gibi, meyve suyu üreticilerine fason konsantre üreticisi olarak meyve suyu konsantresi tedariği de sağlayabilir.
Sadece üretim hattıdır. Dolum hattı dahil değildir.
ÜRETİM HATTINA UYGUN OLAN GIDALAR
Çilek, Vişne, Kayısı, Erik, Elma, Şeftali, Ahududu, Böğürtlen, Armut, Ayva, Domates, Portakal, Mandalina,
ÜRETİM HATTINA UYGUN OLAN AMBALAJLAR
Cam Kavanoz, Pet Kavanoz, Kova, Aseptik Torba, Termoform